31.05.17

NOUVEAU CATALOGUE 2017

Demandez le dès maintenant !

info@deboersuperieur.com

04.02.15

BEURS

Trouw zoals in vele voorgaande jaren, zijn wij weer aanwezig met een mooie stand op de franse Salon du Végétal, dé beurs voor de groensector. Nieuwe verpakkingen en presentaties worden getoond en toegelicht.. Kom ons bezoeken en ontdek ....

30.06.14

HET NIEUWE SEIZOEN 2014 GESTART !

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn gestart. De rekken zijn aangekomen; dat ziet er gekleurd uit !

30.06.14

THEO DE BOER BV : 60 JAAR SUCCES !

Jubileum : 60 jarig bestaan van Theo de Boer BV !

14.11.13

BEKENDMAKING PRIJSWINNAAR !

Tijdens de zomermaanden heeft Maxime Griffiths in het kader van zijn studie aan de ESA (Ecole Superieur d’Agriculture Frankrijk), zijn stage uitgevoerd binnen ons bedrijf. Onderdeel van zijn taken was een tevredenheidonderzoek onder onze Franstalige klanten. Ruim 700 vragenformulieren zijn verstuurd naar Frankrijk en België. Om een redelijke respons te bevorderen zou er een delicatessenmand onder de klanten verloot worden. Op 20 oktober heeft de trekking plaatsgevonden en de winnaar is de heer Prétot uit Ermont (95), Frankrijk geworden. Op 13 november zijn de lekkernijen door Peter de Boer overhandigd aan de gelukkige winnaar (zie foto).

12.08.13

VERNIEUWDE WEBSITE ONLINE !

Het is zover; na heel veel voorbereiding en werk door ons reclame-bureau 52 Graden uit Amsterdam is onze website terug op het internet. Volledig vernieuwd met presentatie van beplantings-voorbeelden, algemene en actuele informatie en natuurlijk een rubriek waarin u alle soorten bloembollen kan opzoeken en selecteren. Met de ontwikkeling van de nieuwe website hebben wij ook ons op de social media kanalen aangemeld om met u in verbinding te blijven.

19.06.13

NIEUW FUST

Houten, platte gaasbakken zijn door de 'open' onderkant het ideale bewaarfust voor bloembollen. Onze relatie-kwekers halen bij ons voor hun leveranties onze gaasbakken op. Omdat wij voor aanstaande herfst een flinke uitbereiding van de afzet voorzien, hebben wij besloten voor het eerst kunststof gaasbakken aan te schaffen. Een belangrijk voordeel is dat de opslag in de bewaarcellen nauwkeuriger kan geschieden en dat in het winterseizoen de kunststof gaasbakken niet leiden onder het langdurig vochtig blijven door de bewaring van dahliaknollen. Natuurlijk zijn de nieuwe kunststof gaasbakken in vertrouwd "superieur" geel!

17.06.13

DE EERST TULPEN ZIJN BINNEN!

Ondanks het enorme koude en natte voorjaar, krijgen wij deze weken de eerste tulpenbollen van het veld binnen. Dat betekent dat de seizoensdrukte van keuren, inpakken, opslaan en klaarmaken weer gaat beginnen. De oogst is later dan normaal maar wij zullen er alles aan doen om alle benodigde bloembollen netjes op tijd voor u beschikbaar te hebben. Het zwaartepunt van de verwerking ligt tussen 5 en 20 augustus aanstaande .... De mouwen zijn al opgestroopt!