CONSUMENTEN

Theo de Boer BV is een groothandelsbedrijf. Wij leveren bloembollen aan verschillende verkooppunten zoals tuincentra, gespecialiseerde kwekerijen, postorder-, grootwinkelbedrijven en professionele eindgebruikers (o.a. gemeenten en instelllingen, hoveniers). Direct aan consumenten leveren doen wij niet. Onze organisatie is daar niet op ingesteld en bovendien hebben wij er voor gekozen niet de functie van onze trouwe klanten op ons te willen nemen.

Onze bloembollen zijn volop verkrijgbaar. U herkent deze aan onze merken op de verpakking; “De Boer Superieur” in de tuincentra en “Jardinissimo” in niet gespecialiseerde winkels (voeding en doe-het-zelf zaken). In Zuid-Nederland en België treft u onze bloembollen ook aan onder het merk “Aveve” in de gespecialiseerde Aveve-winkels.

Zoekt u een specifiek bolgewas of heeft u advies nodig over onze bloembollen, stuur ons dan een bericht via de contactpagina en wij helpen u graag verder. Om onze producten en diensten zo goed mogelijk aan de wensen van de consument aan te passen zijn ook uw op- en aanmerkingen voor ons enorm waardevol.

- Hoe plant ik bloembollen?
- Meer informatie over bloembollen.